(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Succesvol ondernemen


Benno Rijpkema, managing partner van Onbezorgd Ondernemen, heeft inmiddels 4 boeken uitgebracht in de MENS serie. MENS is hier het acroniem voor Met Energie Naar Succes.


Het meest bekende boek is het boek Succesvol ondernemen. Dit boek is het resultaat van zijn zoektocht wat succesvolle ondernemers doen om zoveel succes te boeken. Veel andere ondernemers, directeuren en managers hebben aan de hand van dit boek mooie resultaten geboekt met hun onderneming.


Is succes alleen weggelegd voor the happy few? Of kan iedereen het leren? Het antwoord zal je niet verbazen: iedereen kan succes realiseren. De vraag is alleen: hoe definieer jij je succes?


Je kunt het boek bestellen via boekenbestellen.nl. De opbrengsten van het boek gaan naar het Fonds Microkrediet, zodat wij ondernemers in ontwikkelingslanden kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun dromen.

Maak werk van je dromen


Dit boek is een directe vertaling van het boek Succesvol ondernemen, gemaakt voor mensen die (vooralsnog) niks met ondernemen te maken hebben.

Hoe realiseer je als mens je dromen en verlangens? Wat moet je wel doen en vooral ook wat moet je niet doen?

Het boek heeft inmiddels al veel mensen mogen helpen om grote een stap te maken op weg naar het realiseren van hun dromen.

Solliciteren! Of eerst aan het werk?


In de periode dat Benno Rijpkema nauw samenwerkte met een werving & selectie bureau, sprak hij vaak met mensen die door wat voor reden dan ook zonder werk waren komen te zitten. En telkens vertelde hij ongeveer dezelfde stappen. Uiteindelijk heeft hij hier een e-boek van gemaakt, dat gratis te downloaden is.

De stappen die in het e-boek staan, nemen je mee op weg naar jezelf leren kennen en wat dat betekent voor jouw toekomstige werkgever.

Brokjes inspiratie


Brokjes inspiratie is een bundeling van een aantal prikkelende blogs van Benno Rijpkema.

Het boekje is gratis te downloaden via onderstaande link.

Evolueren van organisaties


Benno Rijpkema en Pieter Oegema, beiden managing partners van Onbezorgd Ondernemen, delen in dit boek hun bril hoe zij kijken naar organisaties; hoe ontstaan problemen, waar komen ze vandaan en hoe kun je ze relatief eenvoudig oplossen?

Het boek wordt momenteel geschreven en we verwachten dat medio 2018 het boek gedrukt kan worden.


(placeholder)