Boeken die inspireren

om het maximale uit jezelf en je organisatie te halen

bekijk onze aanbieding!
Succesvol Ondernemen - Benno Rijpkema

Succesvol ondernemen

100 lessen van succesvolle topondernemers

Benno Rijpkema heeft inmiddels 4 boeken uitgebracht in de MENS serie. MENS is hier het acroniem voor Met Energie Naar Succes. Het meest bekende boek is het boek Succesvol ondernemen. Dit boek is het resultaat van zijn zoektocht wat succesvolle ondernemers doen om zoveel succes te boeken. Veel andere ondernemers, directeuren en managers hebben aan de hand van dit boek mooie resultaten geboekt met hun onderneming.

Is succes alleen weggelegd voor the happy few? Of kan iedereen het leren? Het antwoord zal je niet verbazen: iedereen kan succes realiseren. De vraag is alleen: hoe definieer jij je succes?

De opbrengsten van het boek gaan naar het Fonds Microkrediet, zodat wij ondernemers in ontwikkelingslanden kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun dromen.

Prijs: € 24,95 incl. 9% BTW, exclusief verzendkosten

RTFM! - Benno Rijpkema en Pieter Oegema

R.T.F.M!

Re-Thinking For Mankind

De eerste vraag die opdrachtgevers ons stellen is: "Hoe kom ik van de ellende af?” En dan volgt al snel: "Hoe krijg ik mijn medewerkers eindelijk eens in beweging? Waarom doen ze niet gewoon wat ze moeten doen? Werken!"

Met name deze vragen, maar dan iets genuanceerder, resoneerden in ons hoofd bij het schrijven van RTFM! We wilden een toonaangevend boek schrijven die een hoop vergeefse ellende in veranderland voor eens en voor altijd oplost. En nu het boek klaar is, durven we met een gerust hart te zeggen dat dit het enige en echte handboek is om succesvol de organisatie te veranderen!

Zo, en ook nog met een uitroepteken erachter. Trekken we nu een te grote broek aan? Als het aan onze ervaring ligt niet: na al die jaren nog steeds 100% succesvol. En die ervaring hebben we voor jou vastgelegd.

En nu is het dus aan jou als directeur of manager: Read The F#@%$# Manual!
Als je een boek zoekt om lekker te lezen en dan weg te leggen, zoek dan verder. Als je een boek zoekt die jou gaat helpen om succesvol je organisatie te veranderen, druk dan op de bestelknop.

"Een verhaal dat je vastpakt en meesleept."

De opbrengsten van het boek gaan naar het Fonds Microkrediet, zodat wij ondernemers in ontwikkelingslanden kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun dromen. 

Prijs: € 24,95 incl. 9% BTW, exclusief verzendkosten