Boeken die inspireren

om het maximale uit jezelf en je organisatie te halen

Aanbieding

Wanneer je het boek R.T.F.M! en het boek Succesvol ondernemen wilt hebben, bestel ze dan samen via onderstaande bestelbutton. Je betaalt dan geen € 49,90 maar € 40,- voor beide boeken totaal.
(prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten)

R.T.F.M!

Re-Thinking For Mankind

Benno Rijpkema en Pieter Oegema, beiden managing partners van Onbezorgd Ondernemen, delen in dit boek hun bril hoe zij kijken naar organisaties; hoe ontstaan problemen, waar komen ze vandaan en hoe kun je ze relatief eenvoudig oplossen?

Het boek is eind 2018 drukklaar. Via de onderstaande bestelbutton kun je het boek alvast bestellen.

Prijs: € 24,95 incl. BTW

Bestel

Succesvol ondernemen

100 lessen van succesvolle topondernemers

Benno Rijpkema heeft inmiddels 4 boeken uitgebracht in de MENS serie. MENS is hier het acroniem voor Met Energie Naar Succes.
Het meest bekende boek is het boek Succesvol ondernemen. Dit boek is het resultaat van zijn zoektocht wat succesvolle ondernemers doen om zoveel succes te boeken. Veel andere ondernemers, directeuren en managers hebben aan de hand van dit boek mooie resultaten geboekt met hun onderneming.

Is succes alleen weggelegd voor the happy few? Of kan iedereen het leren? Het antwoord zal je niet verbazen: iedereen kan succes realiseren. De vraag is alleen: hoe definieer jij je succes?

Je kunt het boek bestellen via boekenbestellen.nl. De opbrengsten van het boek gaan naar het Fonds Microkrediet, zodat wij ondernemers in ontwikkelingslanden kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun dromen. 

Prijs: € 24,95 incl. BTW

Bestel