R.T.F.M!

Re-Thinking For Mankind

Laat de energie weer door jou en je organisatie stromen!

Het boek R.T.F.M! is het nieuwste boek in de MENS serie - Met Energie Naar Succes. Het boek beschrijft in een casus de ontwikkelingen van het fictieve bedrijf HEEL BV en neemt je als lezer mee in de struggels en de successen van dit familiebedrijf. 

Lezers geven terug dat de struggel af en toe pijnlijk herkenbaar is. Het boek geeft je inzichten hoe problemen ontstaan en hoe je ze op kunt lossen. 

Aan het einde van het boek is een werkdeel opgenomen, waarin we de vragen voor jou als lezer hebben verzameld die je helpen om de regie terug te krijgen op jouw onderneming. En die er voor zorgen dat de energie weer door jou en de organisatie gaat stromen. 

Schrijvers: Benno Rijpkema en Pieter Oegema
Druk: 2e druk 2020

Prijs paperback: € 22,95 excl. verzendkosten
Prijs e-boek: TIJDELIJK GRATIS

IMG_0111.PNG

Succesvol ondernemen

Re-Thinking For Mankind

100 lessen van succesvolle topondernemers

Het boek Succesvol ondernemen is tot stand gekomen door ruim 100 succesvolle topondernemers te interviewen over de do’s en dont’s van het ondernemen. 

In het boek krijg je de handvatten om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen succes als mens en als leider van jouw onderneming.

Lezers geven terug dat de energie van het boek afspat. Ze geven dan ook het advies om dit boek niet vlak voor het slapen gaan te lezen…

Aan het einde van het boek staan alle 100 lessen uitgewerkt. Je kunt deze nogmaals rustig doornemen, of elke dag een van de lessen eruit halen om door te voeren.  

Schrijver: Benno Rijpkema
Druk: 3e druk 2018

Prijs paperback: € 24,95 excl. verzendkosten
Prijs e-boek: € 14,95

IMG_0111.PNG